اسکرول بار

اسکرول بار

تبلیغات

ترفند های رایانه ای

ترفند های رایانه ای

تا به حال در رایانه  به مشکل بر خورده اید؟

من در این بخش ترفند هایی می خواهم معرفی کنم که از پس این مشکلات بر بیایید.

نحوه over clock کردن CPU

 

به منظور Over Clock کردن یک ریزپردازنده به طریق زیز عمل می­کنیم:

1:سیستم را ریست نموده و در هنگام راه­اندازی مجدد با فشردن دکمه Delوارد بخش Setup مادربرد می­شویم.

2:در قسمت تنظیمات ولتاژ و فرکانس CPU حالت آن رافعال  (Enable) می­کنیم.

3: مقدار Host Bus Frequency را در محوده مجاز ریزپردازنده افزایش می­دهیم.

4:اگر سرعت مدار Multiplier در بخش تنظیمات هسته قابل افزایش باشد. آن را اندکی افزایش می­دهیم.

5:تغییرات داده شده را بر روی  CmosBios ذخیره نموده و سیستم را از نو راه­اندازی می­نماییم.

البته با تغییر جامپرهای مادربرد نیز می­توان مادربرد را به حالت over clock برد اما شیوه تغییر در تنظیمات Setup به دلیل پیوستگی تغییرات و قابلبت اعمال تغییرات بسیار کوچک از ایمنی بیشتری برخوردار است.

نکته دیگری که باید به ان اشاره نماییم  این است که با افزایش ولتاژ کار CPU نیز می­توان ریزپردازنده را over clock نمود.

کپی کردن متن از سایت

 

Copy and Paste

 

حتما تا حالا با سایت یا وبلاگ هایی روبرو شدید که نمیشه متن رو کپی کرد یا راست کلیک رو قفل کردن درسته ؟ امروز یه راحت بسیار ساده میخوام آموزش بدم که به راحتی همه این مشکلا رو برطرف میکنه!!!

 

برای این کار اول یه توضیح کوچولو بدم که در واقع این قبیل سایت ها از یه سری کدهای جاوا اسکریپت برای محدود کردن استفاده می کنند !!! پس اگه ما جلو اجرا شدن این کدها رو بگیریم مشکل حل میشه!!!

 

پس کاری که باید بکنیم اینه که جاوا اسکریپت رو در مرورگرمون غیر فعال کنیم!! برای این کار مرورگر فایرفاکس رو باز کنید و به منو tools بروید و گزینه آخر یعنی option رو انتخاب کنید و سپس از پنجره باز شده سربرگ content بروید در اونجا یه گزینه هست به نام enable java script که تیک خورده!! شما تیک این گزینه رو بردارید و حالا با فایرفاکس به هر سایتی که میخواهید بروید و متن مورد نظر رو کپی کنید و راست کلیک کنید!!!

 

توجه داشته باشید که با غیر فعال کردن جاوا اسکریپت ممکنه در باز کردن و یا چیدمان و نحوه نمایش برخی سایت ها به هم بریزه و نتونید از همه امکانات اونا استفاده کنید! پس حتما بعد از اینکه کارتون تموم شد تیک گزینه ای که برداشتید رو بزنید تا با مشکلی روبرو نشوید!!

سیستم  Setup مادربرد 

System Setup Motherboard

 

سیستم setup مادربرد دارای قابلیت­های مهمی است که در اینجا به مهمترین آنها اشاره می­نماییم:

Ø      قابلیت Password گذاری بر روی سیستم برای عدم ورود غیرمجاز به سیستم در همه مادربردها می­توان این قابلیت­ها رابرای اختصاص دادن  رمز ورود برای کاربران فعال نمود . نحوه تنظیم Password بدین ترتیب است که باید در هنگام بالا آمدن سیستم . به صفحه مونیتور توجه نمایید تا دریابید که با زدن کدام دکمه می­توان  وارد Setup مادربرد شد. معمولا در اکثر مادربرد با فشردن  دکمه Del یا F2 می­توان وارد Setup مادربرد شد.

Ø      سپس با انتخاب User Password و وارد نمودن پسورد بر روی سیستم پسورد بگذارید. در این حالت باید وضعیت  Security Option را به حالت System یا Enable تغییر  داد. منوی Security Option معمولا در صفحه  Advanced Bios Setup قرار دارد.

Ø      قابلیت Password گذاری بر روی Setup برای جلوگیری از عدم تغییر نتظیمات: با انتخاب گزینه Supervisor Password و وارد نمودن پسورد بر روی Setup پسورد بگذارید.

Ø      تنظیم صحیح سکانس Boot : مثلا : می­توانید به سیستم اعلام نمایید که در ابتدای بالا آمدن از کدام قطعه فرمان بگیرد یا به اصطلاح وارد کدام قطعه شود. این انتخاب­ها می­تواند شامل ک فلاپی درایور سی­دی درایو هادر دیسک­ها پورت های USB قطعات SCSI و.... باشد.

Overclockingچیست؟

 

 همان طوری که از نام این واژه بر میآید:افزایش سرعت سیکنال ساعت هر یک از اجزای یک رایانه بیش از میزانی که به صورت پیش فرض در کارخانه تعیین گردیده است را در اصطلاح فنی overclocking می­نامند. یکی از مهمترین اجزایی که معمولا overclocking می شود: CPU می­باشد.سرعت سیگنال ساعت CPU می­تواند نتیجه سرعت FSBو عدد مدار چند برابرکننده CPU  (Multiplier) باشد:

سرعت FSB ×  چند برابرکننده = سرعت ساعت CPU

با توجه به رابطه فوق افزایش هر یک از این پارامترها می­تواند سبب  افزایش فرکانس ساعت CPU یا همان فرآیند overclocking گردد. با این وجود باید به این نکته مهم توجه نمود که افزایش فرکانس FSB تاثیر به مراتب بیشتری نسب به افزایش ضریب Multiplier دارد:زیرا با افزایش سرعت FSB سرعت RAM و سرعت CPU نیز افزایش خواهد یافت. از طرف دیگر نتظیم مدار Multiplier نسبتا دشوار می باشد.

اینترفیس چیست؟

 

 

به هر نوع سخت­افزار که میان رایانه ویک دستگاه جانبی قرار می­گیرد و وظیفه تبادل داده میان دو دستگاه را برعهده دارد در اصطلاح اینترفیس می­گویند. البته در برخی موارد این اصطلاح را برای یک نرم­افزار که نقش میانجی یا واسطه برای دو سخت­افزار را بر عهده دارد نیز به کار می­بریم.

اینترفیس سریال

برای انتقال بیت­ها به صورت (پشت سر هم ) از این اینترفیس استفاده می­کنیم.

 

این کابل­ها در اصطلاح فنی UPS نیز نامیده می­شوند.

جدول زیر مشخصات پایه­های یک کابل   UPS / PN  940-00224B را نشان می­دهد.

نام سیگنال

مادگی DB-9    (انتهای  PC)

نری DB-9  (انتهای UPS)

N/A

1

N/C

داده دریافتی

2

2

داده انتقالی

3

3

Data Terminal Ready

4

1

سیگنال زمین

5

9

N/A

6

N/C

N/A

7

N/C

N/A

8

N/C

N/A

9

N/C

 

قلب فناوری یک ارتباط سریال در اصطلاح فنی UART نامیده می­شود که در واقع مسیرهای موازی داده­ها را به یک رشته مجزا تبدیل می­کند و بیت­ها را از طریق کابل مربوطه به صورت سریال ارسال می­کند وظیفه دیگر UART ارسال بیت­های شروع توقف و بیت توازن است.

یکی از مهمترین اینترفیس های سریال پورت RS-32 است که معمولا برای اتصال به دستگاه­هایی مانند: بازی­های رایانه­ای گیرنده ماهواره (receiver) ماوس های قدیمی و .. به کار می­رود.

مبدل های اینترفیس USB به RS-232 می­توانند به منظور اتصال دستگاه­های مجهز به پورت RS-32 و فاقد پورت USB به رایانه­های مجهز به پورت USB و فاقد پورت  RS-232 به کار روند. اما بسیاری از نرم­افزارهایی که با پورت USB سازگارند . ممکن است با این مبدل­های  RS-232 همخوانی نداشته باشند از این رو می­توان از کارت­های PCI-E بجای این مبدل­ها استفاده نمود .

اینترفیس موازی 

برای انتقال بیت­ها به صورت موازی از این اینترفیس استفاده می­شود. پورت های چاپگر معمولا از این روش برای برای تبادل اطلاعات استفاده می­کنند. البته در چاپگرهای جدید از پورت USB که سرعت بیشتری دارد استفاده می­شود. این پورت به تدریج جای خود را به پورت های پرسرعتی مانند USB و USB2.0 یا Firewire داده است.

یک رایانه می­تواند دارای سه پورت چاپگرباشد که به ترتیب LPT1 / LPT2 / LPT3 نام گذاری می­شوند. برای اتصال یک پورت موازی بین چاپگر و رایانه باید از یک پورت 25 پایه به 36 پاینه که از استاندارد IEEE پیروی می­کند استفاده نمود  نام دیگر پورت فوق IEEE1284  است.

در اینجا به معرفی ضمنی دو پورت موازی به نام­های EPP  و ECP که از سرعت بیشتری نسبت به پورت چاپگر برخوردار  بوده و کاربردهای متعددی در انواع حافظه­ها /  هادردیسک­ها  / درایوهای فشرده / سی دی درایوها و .... دارند می­پردازیم

سرعت پورت EPP در حدود 2 مگابایت بر ثانیه است که تقریبا 10 برابر سرعت یک پورت موازی استاندارد است طراحی مناسب این پورت سبب کمترین تاخیر زمانی در مبادله اطلاعات میان رایانه و دستگاه جانبی می­گردد. سرعت پورت ECP حتی از پورت EPP  نیز بیشتر است زیرا تبادل داده­ها در صراحی ECP با استفاده از پروتوکل RLE که یکی از موثرترین شیوه­ها در فشرده­سازی سکانس­های طولانی و اعداد تکراری است انجام می­پذیرد از آنجایی که در اینترفیس ECP به چندین مرحله زمانی برای انجام عملیات مختلف فشرده سازی و ... نیازمندیم بهتر است تا برای تبادل داده­ها میان رایانه و حافظه­های خارجی که نیاز به چندین عمل ترکیبی خواندن و نوشتن دارند . از این اینترفیس استفاده نکنیم.

 

پاسخ دهید

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...